5 trucuri simple pentru a dansa mai bine

Te intrebi ce poti face pentru a dansa mai bine?

Eu cred ca oricine poate fi un bun dansator, fie ca ai doua picioare stangi, fie ca nu te-ai imaginat niciodata dansand pe un ring adevarat.

Secretele dansatorilor de succes sunt simple si usor de aplicat de catre oricine, de la incepatori si pana la cei care isi doresc o cariera in dans. Ca majoritatea lucrurilor in viata, dansul este un talent care se dobandeste prin exercitiu, asa ca acesta cred ca se califica drept primul, si cel mai important, truc pentru a deveni un dansator mai bun: sa exersezi cat mai mult, de fiecare data cand ai ocazia.

1. Increderea este esentiala.

Cand incepi sa dansezi, trebuie sa ai incredere in tine. Cei din jurul tau vor intelege imediat ca ai situatia sub control si ca stii ce faci.

2. Pastreaza-ti privirea concentrata asupra partenerului de dans.

Chiar daca dansezi singur sau in grup, evita sa privesti in jos. Atunci cant tii capul sus, proiectezi in jurul tau o aura de incredere pe care ceilalti o vor gasi atrativa si seducatoare. Te vei simti bine in centrul atentiei si dansul tau se va imbunatati considerabil.

3. Ca incepator, poti invata sa dansezi repede si sigur daca imiti pe cineva mai experimentat.

Uita-te prin incapere, gaseste pe cineva care se misca bine pe muzica si inspira-te. Daca vrei sa excelezi si sa prinzi mai repede pasii noi, poti incerca un curs de dans care sa iti formeze o baza de miscari, si sa improvizezi de acolo.

4. Perfectioneaza-ti pasii de baza si foloseste-i periodic in dans.

Simplitatea miscarilor si siguranta te vor face sa arati mai bine si mai increzator pe ring. Cand simti ca stapanesti bine baza, poti incepe sa exersezi miscari mai complexe.

5. Nu te mai gandi la ce cred ceilalti despre tine.

In cluburi si la petreceri, dar si pe ringul de competitie, aproximativ jumatate dintre persoanele din jurul tau cred ca nu danseaza bine.

Tu ai trucuri pentru a dansa mai bine? Impartaseste-le mai jos, intr-un comentariu.